Nieuws & tips

Een prima ziektekosten- verzekering en toch minder premie? Lees dan snel verder!

Volgend jaar gaan de premies van zorgverzekeringen weer omhoog. Dan is het goed te weten dat zorgverzekeraar De Friesland de zorgverzekering AV Frieso Compleet aanbiedt voor mensen met wat minder budget. Deze bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering. Daarmee ben je goed verzekerd voor minder premie. Interessant? Lees dan snel verder.

Gezondheid is een groot goed. Maar dat je fit en gezond blijft, dat is niet altijd vanzelfsprekend. En soms zit het ongeluk in een klein hoekje. Dan wil je de beste zorg. Helaas vergoedt een ziektekosten-basispakket niet alles wat je graag wilt of nodig hebt. En voor aanvullende verzekeringen betaal je per maand veel premie. Voor mensen met iets minder budget biedt zorgverzekeraar De Friesland de zorgverzekering AV Frieso Compleet aan. Deze bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering.

Aanmelden kan op 2 manieren:

  1. Via uw gemeente
    U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met uw gemeente.
  2. Via de website gezondverzekerd.nl
    Kijk of uw gemeente de AV Frieso gemeentepolis aanbiedt door op de website van gezondverzekerd.nl te zoeken op naam van uw gemeente.

Uw gemeente beoordeelt, op basis van uw inkomen, of u in aanmerking komt voor de AV Frieso Compleet ziektekostenverzekering. Onze tip, wacht niet te lang met actie ondernemen, het jaar is zo om!