Nieuws & tips

Even voorstellen, de Worketeers: Sandra van Geffen

WORKETEERS is een jong uitzendbureau. Maar wel een uitzendbureau dat vorig jaar met een vliegende start begon. Wie zijn dan die WORKETEERS die zich dagelijks inzetten voor jou? In deze nieuwsbrief stelt Sandra van Geffen zich aan jou voor.

Sandra van Geffen werkt al vanaf de start bij Worketeers. Dat betekent dat ze alweer meer dan een jaar in dienst is. ‘En dat met heel veel plezier’, vertelt Sandra. ‘Voordat ik bij Worketeers kwam heb ik bij een ander uitzendbureau gewerkt. Ook was ik een paar jaar P&O-medewerkster. Ik heb altijd gezegd, hoe mooi zou het zijn als ik een combinatie van die twee banen kan vinden? Nou, die droombaan heb ik dus bij Worketeers gevonden. Samen met Marcin Rachula – die zich in de eerste nieuwsbrief al voorstelde – doe ik de front- en de backoffice. Waar Marcin zich meer bezighoudt met onder andere planningen, neem ik de P&O-werkzaamheden en de salarisadministratie voor mijn rekening.’

Leuke verhalen

‘Wat het mooie is aan werken bij Worketeers? Dat is dat ik iedere dag leuke mensen spreek. Mensen die zich willen inschrijven bij ons, mensen die vragen hebben. Maar ook opdrachtgevers die op het laatste moment toch nog wat extra mensen nodig hebben. Persoonlijk vind ik al die contacten erg leuk. En ook de verhalen die al die mensen vertellen. Aangezien wij alle Worketeers persoonlijk willen ontmoeten, hoor je op een dag dus heel wat. Meestal zijn het leuke verhalen. Heel soms zijn ze minder leuk. Om een voorbeeld te geven, niet iedereen die we inschrijven is in het veilige Nederland geboren en opgegroeid. Sommigen komen uit een ver en voor hun gevaarlijk land en hebben al erg veel meegemaakt. Ervoor te zorgen dat zij hier weer een eigen salaris kunnen verdienen, dat maakt onze dag weer goed!’ 

Ontspanning

We werken bij Worketeers altijd met planningen en afspraken. Dus voor 80% weten we hoe de nieuwe werkdag eruit gaat zien. Maar die laatste 20%, dat is altijd spannend. Hoe ik dan mijn ontspanning pak? Daarvoor ga ik graag de natuur in. Mountainbiken en wandelen, dat vind ik erg leuk om te doen.’