Nieuws & tips

Geldzorgen? Worketeers geeft raad!

Het leven is knijterduur. Je moet alleen maar meer afrekenen bij de kassa van de supermarkt, je energiekosten rijzen de pan uit. Als je dan ook nog je telefoon moet betalen of je moet nog een geldlening aflossen, dan wordt het allemaal wel krap. Daar kun je stevig van in de stress schieten. Ons advies aan jou is, wacht niet te lang met het inschakelen van hulp. Worketeers kan je daarbij helpen.

Bij Worketeers willen we je graag helpen of adviseren. Wij hebben goede contacten met bijvoorbeeld gemeenten en andere instanties. Daar werken mensen die alles weten over geldzorgen en hoe je daar weer vanaf komt. Wij brengen je graag in contact met hen.

Ons advies aan jou is, wacht niet te lang met het inschakelen van hulp. Dat gaat je meestal nóg meer geld kosten. Wil je dus meer weten over wat Worketeers voor jou kan doen? Bel of mail dan met Sandra van Geffen. Zij is per mail bereikbaar op sandra@worketeers.nl of per telefoon 06 573 258 79. Uiteraard gaat zij vertrouwelijk om met alles wat je haar vertelt.