Nieuws & tips

Even voorstellen Denis Wronski

Denis Wronski

Welkom in de wereld van Worketeers, waar Denis onze energieke en veelzijdige collega zich elke dag inzet om het verschil te maken. Voordat Denis bij ons aan boord kwam, had hij al een kleurrijke carrière in de detail- en groothandel en zette hij zijn talenten in als tolk en vertaler. Deze ervaringen hebben hem voorbereid op de uitdagingen en kansen bij Worketeers, waar zijn vaardigheden in klantenservice, meertaligheid en verkoop dagelijks van pas komen.

Bij Worketeers is geen dag voor Denis hetzelfde. Of hij nu talent matcht met de juiste vacatures, nieuwe kansen verkent of bedrijven bezoekt, Denis geniet van elke afwisselende taak. Het meest waardeert hij de kans om met mensen te werken elk met hun unieke verhalen en achtergronden. Worketeers biedt Denis de kans om te groeien, te leren en bovenal te helpen.

Een van Denis meest gedenkwaardige momenten bij Worketeers was het feliciteren van een uitzendkracht die binnen een bedrijf opklom naar een leidinggevende positie. Dit moment benadrukte voor Denis de impact die hij kan hebben door mensen te ondersteunen op hun professionele pad.

Ondanks de hectiek en de uitdagingen zoals het snel moeten schakelen bij grote aanvragen van klanten vindt Denis altijd een weg om elke situatie te beheren dankzij zijn diepe kennis van en relatie met de kandidaten.

Denis gelooft sterk in de kracht van diversiteit en inclusie op de werkvloer. Hij is een voorstander van het kijken voorbij vooroordelen en het verwelkomen van de frisse perspectieven die buitenlandse collega’s kunnen bieden. Na een dag vol dynamiek en uitdaging vindt Denis ontspanning op de fiets, een activiteit die hem helpt te ontstressen en op te laden.

Zijn passie voor voetbal, zwemmen en surfen weerspiegelt zijn actieve instelling niet alleen op het werk maar ook in zijn persoonlijke leven. Denis is niet zomaar een medewerker; hij is een vitaal onderdeel van het Worketeers-team, iemand die dagelijks bijdraagt aan ons succes en dat van onze uitzendkrachten.

Bij Worketeers zijn we trots op Denis en de unieke bijdrage die hij levert aan ons team en onze missie.