Iedereen heeft talent, dat is de overtuiging van Worketeers. Wij helpen om dit talent te vinden en verder te ontwikkelen, zodat we het maximale uit mensen en organisaties halen. En daarvoor is innovatie nodig, Worketeers loopt voorop in het creëren en leveren van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

Worketeers is het bedrijf van Jan Wierenga. Achttien jaar lang vervulde hij verschillende functies, op verschillende niveaus binnen verschillende uitzendorganisaties. Hij werkte er met grote en minder grote cliënten. Met die jarenlange ervaring op zak begeleidde hij daarna diverse start-ups. Ook hielp hij grote bedrijven bij het optimaliseren van processen om er de efficiency en productiviteit te verbeteren. En toen werd het tijd voor een eigen bedrijf om al deze kennis en ervaring te combineren en in te zetten voor nieuwe, mooie opdrachtgevers.

‘Het belangrijkste is om te inventariseren wat er mogelijk is. Hoe kun je bijdragen aan het bedrijf? Aan duurzame groei? Aan een stevig fundament? Je wilt stabiliteit, maar aan de andere kant ook flexibiliteit. Wat is er mogelijk binnen de kosten en baten? Hoe maken we de juiste keuzes? Hoe houden we de snelheid er in? Zorgen we voor sfeer en enthousiasme? Maar ook: hoe zorgen we voor mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en stellen we contracten op? Hoe begrijpen en interpreteren we de wet- en regelgeving?

Kortom, de vraag is altijd: doe je voor een bedrijf het juiste, hebben de mensen het naar hun zin en bied je ze voldoende perspectief? Ik vind het geweldig om dat aan te sturen, het is een fascinerend proces.’

Daarom kies je voor Worketeers

Bekijk onze vacatures
0101

Worketeers: Als je uitdaging zoekt

Worketeers kijkt naar wat jij kunt. Samen ontdekken we jouw talent. Op basis daarvan kijken we naar jouw ontwikkelkansen in de arbeidsmarkt. Zo groei je door of verder naar de baan die het beste bij je past. Zo vind je niet alleen nu een baan, maar kun je jezelf ook ontwikkelen, zodat je ook in de toekomst interessant blijft.

Bekijk onze vacatures
Leer onze topwerkgevers kennen
0202

Omdat groei belangrijk is. Duurzame groei.

Door jouw potentiële werknemers te helpen bij het ontdekken van hun talenten en de ontwikkeling daarvan, creëren we innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen voor jouw arbeidstekort. Daarnaast is Worketeers dé expert op het gebied van in-, door- en uitstroom. En die kennis zetten we graag in voor jouw organisatie.

Onze topwerkgevers
Samen groeien we verder
0303

Uitzenden, detacheren of op contract

Welke kandidaat past het allerbeste bij jouw organisatie? Om die vraag te beantwoorden, moeten we eerst meer weten over jouw bedrijf. Waar sta je voor, hoe ga je met mensen om, wat zijn de ontwikkelkansen voor werknemers, waarom is het leuk om bij jou te werken? Met de antwoorden op die vragen kan Worketeers de juiste mensen werven. En die gaan bij jou aan de slag, op de manier die bij jou past: uitzenden, detacheren of op contract.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Inschrijven bij Worketeers is simpel. Je hoeft ons alleen maar te laten weten wat je zoekt! Klik op de button hieronder, schrijf je in en voordat je het weet kun jij ergens aan de slag!

Schrijf je in bij Worketeers

Samenwerken met topwerkgevers