Als werkgever ben je altijd op zoek naar de ideale balans tussen kansen en risico’s. Uiteraard probeer je die risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. Ook als het gaat om risico’s op het gebied van werkgeverschap. Dan is payrolling een interessante optie, zeker voor flexibele arbeidskrachten. Met payrolling hoef jij je niet druk te maken over financiële, administratieve en juridische inspanningen en verplichtingen, zodat jij je 100% kunt focussen op je onderneming.

Payroll 2.0 voor verloning en meer

Werf jij je medewerkers zelf en wil jij toch het juridisch werkgeverschap uit handen geven? Dat kan! Met Payroll 2.0 door Worketeers Online biedt Worketeers je maximaal gemak tegen minimale risico’s.  Worketeers Online is een digitaal platform waarop werkgevers en werknemers eenvoudig zelf alle arbeidszaken kunnen regelen. Heb jij als werkgever een nieuwe medewerker gevonden die je aan wilt nemen met een payroll-constructie? Log dan in op Worketeers Online en geef aan welk salaris, welke arbeidsvoorwaarden en hoeveel werkuren jullie overeen zijn gekomen. Op basis van die gegevens gaat Worketeers Online dan de arbeidsovereenkomst aan met jouw medewerker.

Ontzorgt van A tot Z

Vanaf dat moment ontzorgen wij jou van A tot Z. Want Worketeers Online neemt alle administratieve, financiële en juridische inspanningen en verplichtingen van je over. Wij zorgen dat je medewerkers op tijd hun loon krijgen. Premies, verzekeringen, verzuimbegeleiding en een pensioenregeling? Ook dat verzorgen we voor je. Zo zie je nooit iets over het hoofd en kun jij je volledig richten op het ondernemen.

Jouw voordelen

We zetten de voordelen van Payroll 2.0 door Worketeers Online nog eens voor jou op een rijtje:

  • Alle werkgeversrisico’s liggen bij Worketeers Online, dus voor jou geen doorbetaling bij ziekte en geen ontslagvergoeding
  • Worketeers Online verzorgt alle financiële, administratieve en juridische zaken
  • Aantrekkelijke en concurrerende omrekenfactor 
  • Worketeers Online regelt de pensioenopbouw via StiPP
  • 4 Jaar maximale flexibiliteit
  • Specialistische ondersteuning en wervings- en selectieadvies advies mogelijk

Daarom kies je voor Worketeers

Leer onze topwerkgevers kennen
0101

Vernieuwende oplossingen

Iedereen heeft talent. Dat is de overtuiging van Worketeers. Wij helpen om dit talent te vinden en verder te ontwikkelen, zodat we het maximale uit mensen en organisaties kunnen halen. En daarvoor is innovatie nodig. Worketeers loopt voorop in het creëren en leveren van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

Bekijk onze vacatures
0202

Wervings- en selectieadvies

Voor Worketeers is werven, selecteren en contracteren dagelijkse kost, maar voor jou waarschijnlijk niet. We kunnen ons voorstellen dat je daarbij wel wat advies kunt gebruiken. Over wat je juist wel of beter niet moet doen. Over hoe je de beste vacatureteksten schrijft. Over hoe je social media in kunt zetten. Over hoe je sollicitatiegesprekken voert. Stel ons dus gerust al je vragen.

Samen groeien we verder
0303

Specialistische ondersteuning

Alles uit mensen en organisaties halen betekent vooral de juiste medewerker op de juiste plek. Loopbaanontwikkeling, extra scholing en training zijn dan van grote toegevoegde waarde. Worketeers biedt jou specialistische ondersteuning met onder andere talent-analyses en een eigen educatief platform.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Ben je geïnteresseerd in Payroll 2.0 door Worketeers Online? Of ben je benieuwd naar onze andere innovatieve arbeidsmarktoplossingen die Worketeers voor jouw bedrijf ziet? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op