Groeien, dat wil iedereen: werknemers én werkgevers. Worketeers helpt werknemers om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo halen we het maximale uit de mensen én de organisaties. Voor werkgevers zit die groei daarnaast ook in het zoeken naar innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Worketeers is de expert op het gebied van in-, door-, en uitstroom. En die kennis zetten we graag in voor jouw organisatie.

De zoektocht naar nieuw personeel in drie simpele stappen

Worketeers gaat graag op zoek naar mensen die bij jouw organisatie passen. Maar om te weten wie we zoeken, moeten we eerst meer weten over jouw bedrijf. Dat is bij ons stap 1: merkbeleving en marketingstrategie. Met andere woorden: waar sta je voor, hoe ga je met mensen om, wat zijn de ontwikkelkansen voor werknemers, waarom is het leuk om bij jou te werken? Met de antwoorden op die vragen kan Worketeers de juiste mensen werven. Het uitzetten van de vacature en het werven van kandidaten is bij ons stap 2.

Uitzenden of detacheren door Worketeers

Hebben we eenmaal de mensen gevonden die bij de functie én bij jouw bedrijf passen, dan kunnen ze aan de slag. En dat is stap 3: welke diensten kies je bij Worketeers? De geselecteerde medewerkers kunnen direct bij jouw op contract, dan betaal je Worketeers alleen voor de selectieprocedure. Wil je juist niet direct (nieuwe) mensen in dienst? Dan kun je ook kiezen voor medewerkers op uitzendbasis of bij jou gedetacheerde medewerkers. Op die manier heb je wel snel meer mankracht op de vloer, maar zonder de risico’s.

Of Payroll 2.0 door Worketeers Online

Er is nog een manier. En dat is gebruik maken van Payroll 2.0 door Worketeers Online. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig. Mensen gaan dan bij jou aan de slag, maar maar ze staan bij Worketeers Online op de loonlijst. Die neemt daarmee ook alle administratieve, financiële en juridische aspecten van je over. Zodat jij je volledig kunt richten op het ondernemen. De voorwaarde voor Payroll 2.0 door Worketeers Online is wel dat je jouw mensen zelf werft en selecteert. Lees hier alles over onze Payroll 2.0 oplossingen.

Daarom kies je voor Worketeers

Leer onze topwerkgevers kennen
0101

Het netwerk van Worketeers

We staan er middenin: in de wereld van de werkgevers, van de werknemers én de werkzoekers. Vanaf die plek hebben we een goed overzicht, we kennen de bedrijven en de markt, we zien waar de uitdagingen ontstaan en waar talent zit. Zo zorgen we voor de juiste mensen op de juiste plekken.

Bekijk onze vacatures
0202

Tijd besparen op selecteren

Voor ons is werven, selecteren en contracteren dagelijkse kost, maar voor jou waarschijnlijk niet. Geloof ons: het is een vak op zich. En het is best tijdrovend. Op sommige vacatures reageren honderden mensen. Hoe vind je dan de speld in de hooiberg? Hoe zorg je dat je scherp blijft, ook na de eerste vijftig motivaties? Worketeers neemt je graag heel veel werk uit handen.

Samen groeien we verder
0303

Stabiliteit en flexibiliteit

Processen optimaliseren, bijvoorbeeld om de efficiency en productiviteit te verbeteren, gaat veel verder dan alleen kijken naar machines of software. Het zijn de mensen die het verschil maken. Bedrijven moeten genoeg stabiliteit in huis hebben voor een stabiele basis, maar ook genoeg flexibiliteit om in te spelen op de actualiteit. Worketeers helpt bedrijven bij het vinden van de balans.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar personeel? Of ben je benieuwd naar de innovatieve arbeidsmarktoplossingen die Worketeers voor jouw bedrijf ziet? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op