Nieuws & tips

Wat wil jij leren?

Je bent nooit te oud om te leren. Maar wat wil je dan precies leren? En waar ga je dat doen? Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als je de Nederlandse taal beter wilt leren spreken en schrijven.

De Nederlandse taal is best moeilijk om te leren. Aan de andere kant, het is wél de moeite waard om je verstaanbaar te maken in het Nederlands. Of om te begrijpen wat er allemaal om je heen wordt gezegd. Het helpt je op je werk, je hebt er plezier van bij het doen van boodschappen, je kunt er sneller nieuwe contacten mee leggen.

Beheers je de Nederlandse taal goed, maar wil je iets anders leren? Wil je beter leren rekenen bijvoorbeeld, of wil je meer weten over computeren? Misschien wil je wel weten hoe je beter kunt omgaan met je geld.

Kijk dan eens op www.ikleermeer.nl. Daar vind je heel veel informatie over lezen, schrijven, rekenen, computeren, solliciteren en omgaan met geld. Dat werkt heel eenvoudig, je meldt je aan en daarna word je gebeld voor een afspraak bij jou in de buurt.